Your Travel Specialist

Maritime Transportationprofessioneel zakelijk vervoer

professioneel zakelijk vervoer

Crew Services

Crewtax heeft meer dan 25 jaar ervaring in de uitvoering van vervoersopdrachten in de maritieme sector. Denk hierbij niet alleen aan het vervoeren van uw bemanning en/of gasten, maar ook aan de aanvullende services. Onze planners en chauffeurs staan voor u klaar.

Zij kunnen enkele standaard diensten voor u uit handen nemen zoals het regelen van een dokter- of tandartsbezoek, het regelen van aansluitend vervoer van de wal naar het schip, het verzorgen van een eventuele visumafhandeling en assistentie tijdens het inchecken bij het hotel


Airport Transfers

Uiteraard verzorgen wij vervoer van en naar alle luchthavens in Nederland, maar ook vele Internationale luchthavens vallen inmiddels binnen ons verzorgingsgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Brussel, Antwerpen, Dusseldorf en Berlijn. Crewtax volgt de vlucht gedurende 8 uren op eventuele wijzigingen en garandeert dat de chauffeur netjes bij ons Meetingpoint gereed staat met een naambord met de naam van het betreffende schip.
Na begroeting zal de chauffeur de passagiers(s) begeleiden naar de gereedstaande auto.

Quality and Safety

Het is niet ons streven de goedkoopste in de markt te zijn maar wel de beste. Wij bieden de meest veilige manier van reizen tegen een marktconform tarief, in goede verhouding tot de dienstverlening.
Uiteraard horen hier streng geselecteerde en goed opgeleide chauffeurs en een degelijk wagenpark met jonge, goed onderhouden Mercedes-Benz voertuigen onlosmakelijk bij.

Our goalCrewtax heeft en visie welke wordt uitgedragen in elke laag van onze organisatie.
Wij willen uw verwachtingen overtreffen.
Dit doen wij vanaf het eerste perssonlijke contact met de opdrachtgever tot aan het moment dat de passagier wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres.
Ook trachten wij met u mee te denken tijdens het plannen om hiermee een strakke vervoersregie en daar waar mogelijk vervoerskosten voor u te beperken.

Personal touch

Onze ervaring leert dat niets zo vervelend is voor een opdrachtgever om telkens weer een andere medewerker te spreken die niet volledig op de hoogte is van zijn specifieke wensen.
Wij stellen dan ook alles in het werk om dit te beperken en een vast aanspreekpunt aan te bieden.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om via uw eigen Crewtax account online te boeken.
ALt tekst

Crewtax foto

Omschrijving
Meet&Greet Cardiola

Meet&Greet

Cardiola
ALt tekst

Crewtax foto

Omschrijving
ALt tekst

Crewtax foto

Omschrijving
Manchester City

Manchester City

Team transfer
Stenadon

Stena Don

2015/2016


Some of our clients

Send email

Meetingpoint Schiphol

Kantoor/bezoekadres:
Koperhoek 132
3162LA Rhoon


GET YOUR crewtax QUOTE


* = required
CAPTCHA Image [REFRESH CODE]